Empresa La nostra historia

NURACAR es una empresa local de lloguer de cotxes i motos amb les millors condicions del mercat. Estem presents a l'illa des de mitjans dels anys 90. El nom de la nostra empresa està dedicat al que antigament tenia la nostra illa anomenada pels fenicis Nura la paraula significa llum perquè explica la història que des del mar a la nit sempre es veien fogueres enceses a la costa.

Els nostres valors

 • Som propers: li atenem de forma personalitzada i ens comprometem a atendre en el menor termini possible les seves queixes i reclamacions
 • Som honestos: apliquem criteris ètics a totes les nostres relacions amb clients, treballadors, proveïdors i administracions.
 • Som transparents: els nostres contractes per vehicles són simples i no contenen sorpreses ni "lletra petita".
 • Som eficaços: sabem que la seva satisfacció depèn d'un servei àgil i efectiu i ens esforcem per oferir-li.
 • Som innovadors: ens agrada marcar tendència en el nostre sector i explotar noves oportunitats de negoci
 • Som professionals: comptem amb un equip humà implicat i amb experiència que l'atendrà amb amabilitat i cura

La nostra missió

 • Nuracar és una empresa menorquina de lloguer de cotxes, motos i furgonetes de caràcter familiar amb preus de lloguer baratsEntre els nostres clients destaquen aquelles persones que visiten Menorca, tant per turisme com per treball, que estan interessades en una alternativa més econòmica que la que ofereixen les grans companyies, gràcies al fet que no comptem amb intermediaris, però sense renunciar a un bon producte, com ho acredita el fet que disposem d'una flota de vehicles moderna i en constant renovació.
 • Ens esforcem dia a dia per guanyar-nos la confiança dels nostres clients, oferint-los un servei directe i proper, basat en els principis d'honestedat, simplicitat i transparència, que queda reflectit tant en la nostra plataforma web com en la nostra xarxa d'oficines, on el nostre personal li atendrà amb professionalitat, eficàcia i cura.

La nostra visió

 • De cara al futur, els nostres esforços aniran encaminats a posicionar-nos com l'empresa de lloguer de vehicles que opera a Menorca més apreciada pels seus clients pel seu elevat grau de transparència, simplicitat i confiança.
 • Per aconseguir-ho, combinarem la nostra experiència amb una gestió basada en la innovació i l'aprofitament de les noves tecnologies a través de la qual establirem nous canals de comunicació amb els nostres clients, millorarem els processos de gestió interns i, en conseqüència, augmentarem la rendibilitat del nostre negoci.
 • Volem ser reconeguts pels nostres clients, proveïdors i tota la societat menorquina, en general, com una empresa familiar constituïda per un equip humà capaç de marcar tendència en el seu sector i que treballa amb honestedat i professionalitat per contribuir amb el seu esforç constant a la generació de riquesa per l'illa de Menorca.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització.